Back to All Events

Anni Kaila & Janne-Camilla Lyster


Janne-Camilla Lyster on norjalainen tanssitaiteilija, koreografi ja runoilija. Hän on julkaissut norjaksi viisi runoteosta (viimeisimpänä Melk kåpe sand måpe vuonna 2015) ja tekee parhaillaan taiteellista tutkimusta Oslon taidekorkeakoulussa (KHiO) aiheenaan Choreographic poetry: creating literary scores for dance. Vuonna 2015 Lyster koreografioi runopohjaisen tanssiteoksen Escape and Transformation viidelle pohjoismaiselle tanssijalle. 

Anni Kaila on syntyjään helsinkiläinen tanssitaiteilija, joka valmistui nykytanssijaksi vuonna 2015 Amsterdamin teatterikorkeakoulusta ja on työskennellyt freelance-tanssijana ja -koreografina esimerkiksi Itävallassa, Tanskassa, Hollannissa ja Saksassa. Kaila yhdistää kirjoittamista ja runoutta taiteelliseen työhönsä ja työskentelee Lysterin tavoin koreografisten käsikirjoitusten kanssa. Toukokuussa 2017 Kaila voitti soolollaan Nocturne Kölnin SoloDuo-festivaalin nuorten koreografien sarjan soolopalkinnon.

Anni ja Janne-Camilla Runokuussa: 26.8. klo 19.00 Runokuuklubi

Earlier Event: September 1
Anna Elina Isoaro
Later Event: September 1
Anni Sumari