Back to All Events

Kaisa Karvinen ja Maria Saarikoski


Kaisa Karvinen on julkisia tiloja ja tuntemuksia tarkkaileva tilasuunnittelija, arkkitehti yo ja kirjoittaja. Hän on parivaljakosta se, jolle rakkauden kaltainen tunne vahvistaa halua ymmärtää itseä ja toista.

Maria Saarikoski on töksähteleviä päälauseita suosiva taidehistorioitsija ja tuottaja, jonka tunne-elämä pysyy ajoittain tiukasti pään sisällä (ulos valuvia kyyneleitä lukuun ottamatta). Romanttinen rakkaus on Marialle vaikeahkoa, ellei Hugh Grantin tähdittämiä elokuvia lasketa. Hän on kaksikosta se, jolle harkinta-aika on vieras käsite.

Kaisa ja Maria Runokuussa:

Se hiipuu tai sen tappaa 21.-27.8.

Runokuu hiipuu tai sen tappaa 27.8. 

 

Kuva: Maija Savolainen

 

Earlier Event: September 7
Kaija Rantakari
Later Event: September 8
Kalle Niinikangas