Back to All Events

Andy Willoughby


Andy Willougby on esiintyvä runoilija, teatteriohjaaja, käsikirjoittaja ja luovan kirjoittamisen opettaja Teessiden yliopistossa. Hän myös johtaa Ek Zuban Press and Literature development agencya yhdessä Bob Beagrien kanssa. Willoughbyn teokset linkittyvät erityisesti Middlesbroughin historiaan, matkustamiseen ja uusiin ja vanhoihin myytteihin. Willoughby on myös kirjoittanut teoksen Sampo: Heading Further North, Tough and The Wrong California ja hänen tuotantoaan on käännetty mm. suomeksi, viroksi ja ruotsiksi. Hän on myös toiminut Middlesbroughin virallisena runoilijana. Hänen viimeisin teoksensa ”Between stations live” sisälsi multimediaa, musiikkia ja dokumenttiaineistoa. Matkustamisesta kertova kokonaisuudessa olivat mukana suomalainen muusikko Masi Hukarin ja englantilainen muusikko Anton Flint sekä elokuvaohjaaja Dan Perry. Suomalaista runopoljentoa sisältävä teos kertoo matkoista Siperiaan ja Teessideen.

Andy Runokuussa: Building bridges poetry breakfast 23.8.

Earlier Event: September 1
Alma Rajala
Later Event: September 1
Anna Elina Isoaro