Back to All Events

Runoen


Kun pianistin melodiat ja runoilijoiden runot kohtasivat, soinnut yhdistivät ne lauluiksi.

Runoen on elämänmakuinen ja persoonallinen yhtye, jonka ohjelmisto koostuu lyyrisistä melodioista, letkeistä rytmeistä ja tunteikkaista tulkinnoista.Yhtyeen uusissa pop/jazz/folk -henkisissä sävelmissä tunnettujen runoilijoiden (mm. A.Kivi, E. Leino, U. Kailas, E. Södergran ) runot ovat saaneet uuden elämän. Suurin osa sävellyksistä on pianisti Juha Granlundin käsialaa. Yhtyeen jäsenet ovat työstäneet kappaleita yhdessä. Solisti Jenni Rothin vahvat tulkinnat tuovat runot osaksi tätä päivää. 

Runoen keikkailee sekä kvintettinä että triona.

Kokoonpano:

Jenni Roth (laulu & saksofoni), 
Juha Granlund (piano),
Jatta Pihlajaniemi (huilu & laulu),
Esa Hiltunen (rummut & laulu)
Tero Siitonen (basso)

Runoen Runokuussa: Runokuuklubi 26.8.

Earlier Event: September 13
Ruka Toivonen
Later Event: September 13
Saila Susiluoto