Runoen

Kun pianistin melodiat ja runoilijoiden runot kohtasivat, soinnut yhdistivät ne lauluiksi.

Runoen on elämänmakuinen ja persoonallinen yhtye, jonka ohjelmisto koostuu lyyrisistä melodioista, letkeistä rytmeistä ja tunteikkaista tulkinnoista.Yhtyeen uusissa pop/jazz/folk -henkisissä sävelmissä tunnettujen runoilijoiden (mm. A.Kivi, E. Leino, U. Kailas, E. Södergran ) runot ovat saaneet uuden elämän. Suurin osa sävellyksistä on pianisti Juha Granlundin käsialaa. Yhtyeen jäsenet ovat työstäneet kappaleita yhdessä. Solisti Jenni Rothin vahvat tulkinnat tuovat runot osaksi tätä päivää. 

Runoen keikkailee sekä kvintettinä että triona.

Kokoonpano:

Jenni Roth (laulu & saksofoni), 
Juha Granlund (piano),
Jatta Pihlajaniemi (huilu & laulu),
Esa Hiltunen (rummut & laulu)
Tero Siitonen (basso)

Runoen Runokuussa: Runokuuklubi 26.8.

September 13
Ruka Toivonen
September 13
Saila Susiluoto