Back to All Events

Salla Simukka


Salla Simukka on työskennellyt kriitikkona, kääntäjänä, Uusi päivä -sarjan käsikirjoittajana ja Lukufiilis-lehden toimitussihteerinä. Hän opiskeli Turussa pohjoismaisia kieliä, kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista. Esikoisteos Kun enkelit katsovat muualle julkaistiin 2002. Sen jälkeen julkaissut kaksitoista muuta nuortenromaania. Yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on tuottamassa Lumikki-trilogiasta elokuvaa kansainväliseen levitykseen. Itse trilogia on myyty jo 57 maahan. Satukirja Sisarla ilmestyi 2016. Lapsiraati palkitsi sen vuoden 2017 LukuVarkaus-palkinnolla. Hahmot ja fantasian ja realismin yhdistelmä ovat erityisesti lapsiraadin mieleen eikä teoksessa heidän mielestään ole yhtään tylsää kohtaa.

Earlier Event: September 13
Saila Susiluoto
Later Event: September 13
Sini Silveri