Back to All Events

Tiina Lehikoinen


Tiina Lehikoinen (s. 1982) on tamperelainen runoilija ja kuvataiteilija. Hänen uusin teoksensa novellikokoelma Yksityisiä tragedioita (Like) ilmestyi tänä keväänä. Lehikoinen on kirjoittanut viisi kiittävän vastaanoton saanutta kokoelmaa, joista runokokoelma Multa (2016) oli Tanssiva karhu -palkintoehdokkaana, kokoelma Samaan aikaan toisaalla (2013) Tiiliskivi-palkintoehdokkaana ja hänen esikoiskokoelmansa Sitruunalumilyhtyjä (2008) voitti Vuoden aforismikirja -palkinnon. Hän on kirjoittanut aktiivisesti runouteen liittyviä esseitä sekä päätoimittanut runouslehti Tuli&Savua. Vuodesta 2016 lähtien hän on toiminut Noesis-verkkolehden päätoimittajana.

Tiina Runokuussa: Suomi on runo - runomaraton 22.8.

 

Tiina Runokuussa: Suomi on runo - runomaraton 22.8.

Earlier Event: September 15
Tapani Kinnunen
Later Event: September 15
Tiina Tyrni ja Taiska Tikaram