Back to All Events

Tony Walsh


Lempinimellä ”Longfella” tunnettu Tony Walsh on yksi Britannian arvostetuimmista runoilijoista. Walsh esiintyy aktiivisesti mediassa, keikkailee ja opettaa luovaa kirjoittamista niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Walsh asuu Manchesterissa ja hän on ollut myös Glastobury Festivalin residenssitaiteilijana. Hänen teoksiaan on julkaistu Yhdysvalloissa, käännetty venäjäksi ja esitetty monissa maissa. Walsh vaikuttaa myös monissa kirjallisuuteen linkittyvissä tahoissa, kuten Royal Society of Artsissa. Hän on pitänyt myös työpajoja erilaisissa paikoissa kuten kouluissa, vankiloissa, yliopistoissa ja erilaisilla festivaaleilla. Palkittu pienkustantamo Burning Eye julkaisi hänen kehutun esikoiskokoelmansa Sex & Love & Rock&Roll vuonna 2013.

Tony Runokuussa: Building Bridges Poetry Breakfast 23.8.

Earlier Event: September 15
Tomi Kontio
Later Event: September 16
Tuija Välipakka