Back to All Events

Bob Beagrie


Bob Beagrie asuu Middlesbroughissa ja opettaa luovaa kirjoittamissa Teessiden yliopistossa. Hän on julkaissut kahdeksan runokokoelmaa: This Game of Strangers (Wyrd Harvest Press 2017), Leasungspell (Smokestack Books2016), The Seer Sung Husband (Smokestack Books 2010), Glass Characters (Red Squirrel Press 2011), KIDS (Mudfog 2012), SAMPO: Heading Further North (Red Squirrel Press 2015) ja Leasungspell (Smokestack Books 2016). Hänen runojaan on julkaistu monissa antologioissa ja lehdissä. Hänen tuotantoaan on käännetty kymmenelle kielelle. Beagrie on myös perustajajäsenkokeellista musiikkia ja spoken wordia yhdistävässä Lono-projektissa. Hän työskentelee toisena Ek Zuban Press & Literature Development Agencyn johtajista Andy Willoughbyn kanssa.

Bob Runokuussa: Building Bridges Poetry Breakfast 23.8.

Earlier Event: September 3
black mödernism
Later Event: September 5
Elsa Tölli