Back to All Events

Francesca Willow


Francesca Willow on Lontoossa ja Newcastlessä asuva esiintyjä, koreografi ja kouluttaja. Hän on osallistunut Dance City -keskuksen tanssikoulutukseen ja suorittanut sen jälkeen nykytanssin kandidaatintutkinnon Trinity Laban -konservatoriossa sekä teatteritieteen maisterintutkinnon Lontoon King’s Collegessa. Hän päätyi spoken wordin piiriin sattumalta ja on siitä saakka esiintynyt yhteistyössä runoilijoiden kanssa eri puolilla maailmaa. Viime vuosina hän on kiertänyt Yhdysvalloissa, Singaporessa, Japanissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, ja tänä vuonna hän on aloittanut työskentelyn HUSK:n luovassa tilassa Lontoossa. Hän on myös perustanut Ethical Unicorn -verkkosivuston, jolla hän käsittelee laajasti kestävyyteen ja eettiseen elämäntapaan liittyviä asioita.

Francesca Runokuussa:

Luento: When Ink is Not Enough 24.8.
Runokuuklubi 26.8.

Earlier Event: September 5
Elsa Tölli
Later Event: September 5
Hanna Storm