Back to All Events

Madison Mae Parker


Madison Mae Parker on kirjailija ja performanssitaiteilija. Hänen voimakas lauluäänensä ja hillitön naurunsa ovat perua hänen teksasilaisista juuristaan. Hän on suorittanut luovan kirjoittamisen kandidaatintutkinnon Texas A&M Universityssä. Valmistumisensa jälkeen hän on johtanut Mic Check Poetry -järjestöä sekä Texas Grand Slamiä, Teksasin suurinta vuosittaista runousfestivaalia. Hän työskentelee parhaillaan taiteilijaresidenssissä Yhdysvaltain keskilännessä sekä varajohtajana Write Bloody Publishing -kustantamossa. Monet hänen runoistaan on julkaistu YouTubessa Write About Now -kanavalla. Hän on julkaissut runovihkoset The Second Birth ja A Woman is a Haunted Tongue. Hän on ollut kiertueella Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Singaporessa.

Madison Runokuussa:

Runokuuklubi 26.8.
Luento: When Ink is Not Enough 24.8.

Earlier Event: September 8
Lyyti
Later Event: September 9
Malin Kivelä