Madison Mae Parker

Madison Mae Parker on kirjailija ja performanssitaiteilija. Hänen voimakas lauluäänensä ja hillitön naurunsa ovat perua hänen teksasilaisista juuristaan. Hän on suorittanut luovan kirjoittamisen kandidaatintutkinnon Texas A&M Universityssä. Valmistumisensa jälkeen hän on johtanut Mic Check Poetry -järjestöä sekä Texas Grand Slamiä, Teksasin suurinta vuosittaista runousfestivaalia. Hän työskentelee parhaillaan taiteilijaresidenssissä Yhdysvaltain keskilännessä sekä varajohtajana Write Bloody Publishing -kustantamossa. Monet hänen runoistaan on julkaistu YouTubessa Write About Now -kanavalla. Hän on julkaissut runovihkoset The Second Birth ja A Woman is a Haunted Tongue. Hän on ollut kiertueella Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Singaporessa.

Madison Runokuussa:

Runokuuklubi 26.8.
Luento: When Ink is Not Enough 24.8.

September 8
Lyyti