Back to All Events

Keskustelu: Runo rakastaa eli monitaiteisuudesta

  • Kansallisteatterin Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland (map)

Ke 23.8. klo 18-19

Keskustelussa pohditaan, miten runous yhdistyy muihin taiteenlajeihin ja miten runous vaikuttaa niissä. Runokuun teeman mukaisesti aihetta kehystää ajatus rakkaudesta runon ja muun taiteen välillä. Rakkaus tuo taiteet yhteen, mutta suhde ei välttämättä rakennu ongelmattomasti.

Yhdistettynä vaikkapa kuvaan tai performanssiin runous muotoutuu uudenlaiseksi ilmaukseksi, joka tuo esiin omat erityiskysymyksensä:  millainen on taiteita yhdistävä prosessi, millaisia aiheita sen avulla voidaan käsitellä ja missä on sen paikka taidekentällä?

Kolmella keskustelijalla Alma Rajalalla, Jyrki Heikkisellä ja J. P. Sipilällä runous saa seurakseen visuaalisuuden ja äänen teatterin, sarjakuvan ja videon kautta. Keskustelua vetää Tuli&Savu-lehden päätoimittaja Vesa Rantama.

Earlier Event: August 23
Runotreffit eläkeläisille
Later Event: August 23
Keho aina tottuu uuteen