Back to All Events

Black Mödernismin Suuri 6-tuntinen Live 3D-Runouskeskustelu Twitterissä

Ke 23.8. klo 15-21
Twitter: #blackmodernism2017 #blackmodernism3D

black mödernism vie runouskeskustelun Twitteriin! 6-tuntisessa keskustelussa kokeillaan performanssin ja keskustelun rajoja ja yllytetään sen kestoa. Runouskeskustelua on Suomessa liian vähän, ja black mödernism haluaa osaltaan paikata tilannetta -- ei vähän kerrallaan, vaan paljon kerrallaan.

Keskusteluun otetaan uusi vieras mukaan tunnin välein. Vieraat koostuvat runoilijoista, kriitikoista ja lauluntekijöistä, ja keskustelussa määritellään nykyrunouden ja arvataan tulevaisuuden runouden tyylisuuntia. Performanssin ja keskustelun rajat mödernisoituvat, eikä aina voi olla varma, kumpi on kumpaa - ja kuka on 3D

Earlier Event: August 23
Building Bridges Poetry Breakfast
Later Event: August 23
Runotreffit eläkeläisille