Runo-olkkarit


21.8.-27.8.

Runokuun jokaisena päivänä nähdään runoilija olohuonekeikalla helsinkiläisessä kodissa. Yhdessä Giglen kanssa Runokuu on tuottanut ohjelmakokonaisuuden, jossa kuka tahansa voi varata kotiinsa keikan Gigle-palvelun kautta sillä ehdolla, että hän samalla avaa kotinsa ovet sopivaksi katsomalleen yleisömäärälle.

Seitsemän keikkaa seitsemässä kodissa tuo olohuoneisiin kaunista ja hurjaa esiintyvää runoutta, monitaiteista ilmaisua ja intensiivistä läsnäoloa. Nopeimmat voivat varata keikan kotiinsa vaikkapa Kontulaan tai Eiraan tai ilmoittautua haluamaansa esitykseen yleisöksi. Keikan järjestäminen ja siihen osallistuminen on kaikille osapuolille ilmaista. Keikkojen viemisellä ihmisten olohuoneisiin ja useisiin kaupunginosiin halutaan helpottaa kohtaamista ja yhteisöllisyyttä runoilijoiden ja yleisön, tutun ja vieraan, perheen ja maailman välillä.

Haluamansa runoilijan keikan voi varata maaanantaina 18.6. alkaen Giglen kautta sivustolta www.gigleapp.com. Keikat löytyvät Runokuu-kategoriasta. Mukana ovat Anja Erämaja, illmari, Matti Kangaskoski, Lyyti, Elsa TölliJukka Viikilä sekä yllätysesiintyjä.

Varauksen yhteydessä keikan varaaja voi määrittää kotiinsa mukavasti mahtuvan yleisön koon. Ilmoittautuminen yleisöksi alkaa Giglen sivuilla elokuun alussa. Keikkojen tarkka sijainti ja ajankohta ilmoitetaan vain kullekin keikalle ilmoittautuneille.

Yhteistyössä: Gigle

Kuva: Lyyti

August 21
Runopuhelin
August 21
Oratorio