Back to All Events

Tietokirjaraati

  • Kansallisteatterin Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland (map)

Ma 28.8. klo 17-18.30

Tietokirjaraadissa tietokirjailijat lukevat otteita teoksistaan ja pyrkivät voittamaan puolelleen raadin ja yleisön. Mukana mittelössä ovat teemoja rakkauden ympärillä käsitelleet tietokirjailijat Elina Tanskanen teoksella Onnellisesti yhdessä – opas rakastavaan parisuhteeseen (Tammi, 2017), Anu Lahtinen teoksella Lemmen ilot ja sydämen salat – Suomalaisen rakkauden historiaa (WSOY, 2015) sekä Risto Saarinen teoksella Oppi rakkaudesta (Gaudeamus, 2015). Arvovaltaisessa raadissa istuvat Kaarina Hazard, Jaakko Heinimäki ja Juhani Karila. Tapahtuman juontaa Anna Ulvinen.

Yhteistyössä: Suomen tietokirjailijat

Earlier Event: August 27
Runokuu hiipuu tai sen tappaa