Back to All Events

Keskustelu: Rakkaudesta lajiin

  • Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland (map)

Ti 22.8. klo 17-18

Keskustelussa pohditaan kustannusalan muuttumista ja pureudutaan kirjallisuuden ja taiteen julkaisemisen eri muotoihin. Onko kustannustoiminta kannattavaa? Kuka saa kustantaa ja julkaista runoutta ja kirjallisuutta? Mikä on printin merkitys tänä päivänä? Voiko printti vielä uudistaa taiteen muotoja samalla tavalla kuin ennen? Onko sittenkin internet kuollut? Lisäksi pohditaan miten kustantamisen ja julkaisemisen ympärille voi syntyä uusia konkreettisia yhteisöjä, jotka pystyvät sisällyttämään itseensä niin lukijat kuin tekijätkin.

Iltapäivän keskustelussa mukana Daniil Kozlov (Kolera), Iina Esko (Khaos Publishing) ja Jessica Niiranen (Muusa-zine). Keskustelun vetää Elina Tervonen.

Earlier Event: August 22
Runomuotokuvia
Later Event: August 22
Lempikirjamaraton