Back to All Events

Lemmenloitsut


  • Kulttuuritehdas Korjaamo 51 Töölönkatu Helsinki, 00250 Finland (map)

To 24.8. klo 17-21
Pe 25.8. klo 17-21
La 26.8. klo 17-21

Ryppyjä rakkaudessa? Kokeile sanojen voimaa! Lemmenloitsut-kojusta kuka tahansa voi tilata kalevalamittaisen loitsurunon rakkauselämänsä parantamiseksi. Kuva- ja sanataiteilija Suvi Nurmen kirjoittamista loitsuista saa avun niin sydänsuruihin, tosirakkauden löytämiseen, hankalan exän karkottamiseen kuin pitkän parisuhteen lujittamiseenkin, eikä seksiseuran toivomistakaan tarvitse ujostella. Mikäli valmiista aiheista ei löydy sopivaa, kojusta saa täytettäväkseen lomakkeen, jolla voi tilata yksilöllisen mittatilausloitsun juuri omiin tarpeisiinsa.

Valmiit loitsut 5 euroa kappale, mittatilausloitsu 15 euroa.

Later Event: August 24
Runoilijan vastaanotto