Back to All Events

Queer Poetry Jam

  • Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland (map)

To 24.8. klo 20.15-00

"Oman identiteetin näkyväksi tekemiseen
tarvitaan sanoja"

Helsinki Poetry Connection järjestää jo toistamiseen yleisörynnistyksen aikaansaaneen Queer Poetry Jam -illan. Tällä kertaa tilaisuudessa esiintyy taiteen tekijöitä, joille queer on osa aineistoa tai identiteettiä. Erityisen suuren huomion saa myös open mic -osuus, jonne toivotamme lukemaan, laulamaan ja/tai räppäämään aiheeseen tavalla tai toisella liittyvillä teksteillä! Osallistumisohjeet Queer open mic -osioon alempana.

Lavalle nousevat lavarunoilija, koomikko ja klovni Nihkee Akka sekä kirjailija Leena Parkkinen. Illan musiikista vastaa Ninni Forever Band ja levyjä pyörittää Käpylän Lippakioskin pyörittäjänäkin tunnettu DJ Kehittyvien maakuntien Suomi, joka lupaa tuoda iltaan hienhajuista ja notkahtelevaa bluesia ja punkkia.

Illan juontavat runoilijat Aura Nurmi ja Roope Hattu.

Osallistu Queer open mic -osuuteen lähettämällä ennakkoilmoittautuminen sähköpostiin aura.kanerva@gmail.com , ilmoittautuminen päättyy 23.8 klo 22.00. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan kymmenisen kappaletta. Myös illalla paikan päällä voi ilmoittautua joko Aura Nurmelle tai Roope Hatulle. Illassa otetaan ilmoittautumisia 5-7 kappaletta suosiosta riippuen. Ihanneaika esitykselle on 5min.

Yhteistyössä: Helsinki Poetry Connection, Suomen PEN

Kuva: Konsta Prusi

Earlier Event: August 24
Taiteiden yön toiverunoilta
Later Event: August 24
Elokuva: Howl