Back to All Events

Rakkaudesta - sanasto tuleville vuosikymmenille

  • Matinkaaren silta (map)

To 24.8. klo 17-19

Kävelyesitys hiljentyy tarkastelemaan ihmisen ja luonnon suhdetta. Suomalaiset runoilijat ja kirjailijat ovat luoneet sanaston, jonka avulla teos tutkii alueita, jotka tässä hetkessä ja tulevaisuudessa ovat vielä nimeämättömiä. Kävelyn aikana seurataan myös taikinamaailman syntymistä jonglöörin käsissä, ritari Anteeksin viestejä tulevaisuuteen sekä toivon syttymistä.

Esitystä valmistavaan työryhmään kuuluvat äänisuunnittelija Johannes Vartola, näyttelijä Joona Lindberg, jonglööri Heikki Tolin, kirjailija Emma Puikkonen sekä näyttelijä Minna Haapasalo. Työryhmä on keskustellut prosessin aikana useiden tutkijoiden kanssa utopian ja ilmastonmuutoksen aiheista (mm. ympäristöfilosofi Elisa Aaltola, neurofilosofi Valtteri Arstila, ilmastonmuutoksen sopeutumisen tutkija Atte Harjanne, ympäristöteologi Panu Pihkala, kulttuurihistorioitsija Kalle Pihlainen.)

Tekstit: Laura Gustafsson, Pauliina Haasjoki, Matias Riikonen, Jukka Viikilä, työryhmä.

Kävelyesitys on osa pidempää esityksen valmistusprosessia, jonka lopullinen ensi-ilta on syksyllä 2018.

Paikka: Matinkaaren silta, Arabianrannasta kohti Pornaistenniemeä ja Lammassaarta kulkeva kävelysilta. Tapaamispaikka sillan Lammassaaren puoleisessa päädyssä.

Kävelyreitin kesto on noin 45 minuuttia ja reitille lähdetään pienemmissä ryhmissä. Ilmoittaudu etukäteen niin saat tietää oman lähtöaikasi: ilmoittautumiset(at)nuorenvoimanliitto.fi

Jos sinulla on oma älypuhelin, ota se mukaan. Jos ei, saat soittimen lainaan. Teoksen aikana tehdään kävelyretki luonnossa. Teos ei ole esteetön. Teos on suunnattu aikuisille.

Earlier Event: August 24
Luento: When ink is not enough
Later Event: August 24
Lemmenloitsut