Oratorion avoin julkistamisjuhla

  • Kansallisteatterin Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland

Pe 25.8. klo 17.30-19

Oratorio-taideteoksen julkistamisjuhlassa työpari Antti Nykyri ja Saila Susiluoto esittelevät Oratorion, soittavat näytteitä ja kertovat työprosessista. Illan aikana kuullaan myös rento paneelikeskustelu kaupunkikokemuksesta, kaupungin ja tilan vaikutuksesta taiteeseen. Nykyrin ja Susiluodon kanssa keskustelemassa on runoilija Veera Antsalo, jonka runoa ja musiikkia yhdistävä "Pölyfonia" esitettiin viime syksynä. Keskustelun vetää runoilija Mikael Brygger.

Äänitaiteilija Antti Nykyrin ja runoilija Saila Susiluodon toteuttama Oratorio on laajuudessaan ainutlaatuinen kaupunkirunoelma: se on Helsingin kahdeksaaneri paikkaan sijoittuva auditiivinen taideteos joka yhdistää runoa, ääntä ja musiikkia. Oratorio tuo esiin kaupungin kuviteltuja ja olemassa olevia kerrostumia, ja luo kuulijalle oman, intiimin kaupunkitilan. Oratorio sisältää yli 60 Susiluodon uutta runoa ja on kuunneltavissa ilmaiseksi web-sivustolta, matkapuhelimen ja kuulokkeiden avulla.

 

August 24
Elokuva: Howl
August 25
Villit peurat