Back to All Events

Pinokkio-klubi

  • Kansallisteatterin Lavaklubi 1 Läntinen Teatterikuja Helsinki, 00101 Finland (map)

Pe 25.8. klo 19-21

Pinokkio-tarinankerrontaklubilla kuullaan erilaisia rakkaudentunnustuksia ja tositarinoita rakkaudesta. Lavalle nousevat silloin dramaturgi Asta Honkamaa, toimittaja Kimmo Oksanen, kirjailija Sinikka Vuola, opettaja ja Bluestocking-bloggari Minja Koskela, toimittaja Susani Mahadura, aivotutkija Minna Huotilainen sekä juristi Totti Brunila.  Illan juontavat Inna Perheentupa ja Saana Uosukainen.

Pinokkio-klubi tuo erilaiset ihmiset, ammattilaistarinankertojat ja amatöörit, elävän yleisön eteen jakamaan todellisuuteen pohjaavat kertomuksensa, joita saa kuitenkin värittää. Tarinat voivat yhtä hyvin itkettää, naurattaa, hämmentää tai mietityttää.

 

Earlier Event: August 25
Villit peurat
Later Event: August 25
Idän Open Mic