Back to All Events

Työpaja: Tee se itserakkaus

  • Nuorten toimintakeskus Happi (map)

Su 27.8. klo 11-14

Tee se itserakkaus on esteetön, ikärajaton ja kaikille avoin tapahtuma, joka tarjoaa tilan osallistua, tehdä ja jakaa. Nuorten toimintakeskus Happeen voi tulla vain olemaan, nautiskelemaan kahvia ja tapaamaan ihmisiä tai osallistumaan haluamaansa demoon tai työpajaan.

11-14 Nonstop-työpaja: Itse rakkaat

Itse rakkaat on kaikille avoin matalan kynnyksen työpaja, jossa tutkitaan sitä, miten itsestä voi opetella tykkäämään. Moni meistä rakastaa ja fanittaa muita ihmisiä elämässään tai ympärillään, mutta oman itsen arvostaminen saattaa usealle olla vaikeampaa. Monesti näemme itsemme täysin eri valossa kuin muut. Itse rakkaat -työpajassa treenaamme sitä, miten itseen voi ihastua ja miten tarpeellista se voi olla. Tervetuloa testaamaan, miten voit olla pihkassa ja lätkässä itseesi ja miten hyvältä omakehu voi haista. Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään erityistä osallistuaksesi työpajaan, kunhan tulet omana rakastettavana itsenäsi.

Työpajan ohjaa helsinkiläinen sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Jenni Hurmerinta.

11-12 Avoin demo: Kehoni on runoni

Keväällä 2017 järjestetyllä Nuoren Voiman Liiton Kehoni on runoni -kurssilla tutkittiin kirjoittamisen ja liikkumisen yhtymäkohtia, yhteisen tekemisen kautta syntyviä kollektiivisia runokehoja. Avoin demo tarjoaa maistiaisen kurssille osallistuneiden kulkemaan matkaan ja tarjoaa katsojalle kehollisia vastauksia kysymyksiin.

Demon jälkeen osallistujien ja ohjaajien kanssa on mahdollista keskustella ja vaihtaa ajatuksia.

Demon ohjaavat Anni Pellikka ja Veera Koivaara.

12.30-14 Työpaja: Minätila

Ilmoittauduthan paikkasi varmistamiseksi 25.8. mennessä: ilmoittautumiset(at)nuorenvoimanliitto.fi

Tutkivassa työpajassa käsittelemme aihetta minätila; mitä minä olin, mitä olen nyt? Mitä juureni merkitsevät minulle? Tutkimme yksin ja yhdessä ihmisen, lähinnä omaamme, muuttuvaa minätilaa eri ympäristöissä ja yhteisöissä. Työvälineinämme toimivat kynä, paperi, ääni ja keho. Työpaja perustuu tematiikaltaan Minätila-tanssiteokseen, se on kaikille avoin etkä tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Huomioithan, että työskentelemme enimmäkseen liikkeellisesti.

Työpajan vetäjinä toimivat Henna Räsänen ja Julia Nurmio. He työskentelevät niin katutanssilajien kuin nykytanssinkin parissa tanssijoina, koreografeina ja pedagogeina ja työstävät tällä hetkellä Minätila–tanssiteosta.