maanantai 20.8. sunnuntai 26.8.

kirjoitan sulle koska

Third Space Gallery

kirjoitan sulle koska on tutkimusmatka merkkijärjestelmien ja puhujien kohtaamispaikalle. Taiteilijat Maarit Mustonen, Outi Koivisto sekä työpari Milla Toukkari ja Katja Raunio käyttävät teoksissaan kieltä ja kirjoittamista visuaalisena, kehollisena ja tilallisena materiaalina. Third Space -galleriaan he rakentavat installaation, jossa kartoitetaan lukemisen ja katsomisen välimaastoa sekä tarkastellaan kielen satunnaisuutta ja eleitä. Vapaa pääsy!

Yhteistyössä Third Space Gallery

 

Torstaina 23.8. klo 13-14.10 Maarit Mustonen: in touch

Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen, Maarit Mustonen ja Maarit Mustonen ajattelevat toisiaan 8 minuutin ajan.

 

Torstaina 23.8. klo 19-20 Miksi kirjoitan sulle? – taiteilijakeskustelu

Millaisia välineitä lukeminen ja kirjoittaminen ovat taiteilijalle? Miten teksti muuttuu kuvataiteeksi? Millaisia muotoja kieli voi ottaa? Entä miten kuvat vaikuttavat kirjailijan työhön? Taiteiden yönä kirjoitan sulle koska -näyttelyn tekijät Outi Koivisto, Maarit Mustonen, Katja Raunio ja Milla Toukkari keskustelevat kielen ja kirjoittamisen erilaisista rooleista näyttelyn teoksissa ja taiteellisessa työssä.

Third Space Gallery
Tarkk'ampujankatu 18