sunnuntai 26.8.

Fluid: Full Moon Fest + Open Mic

18:00 — 21:00 Museum of Impossible Forms

Oletko koskaan ihmetellyt itsesi muuntautumiskykyä? Tule ilakoimaan, julistamaan ja juhlistamaan minuuttasi ihka ensimmäisessä lavarunoutta ja drag-taidetta yhdistelevässä FLUID-runoklubissa!

FLUID on monitaiteinen, matalan kynnyksen open mic -klubi identiteetin moninaisuudesta. Se lanseerataan Runokuun viimeisenä päivänä, täyden kuun aikaan Kontulan Museum of Impossible Forms:ssa klo 18. Lämppäreinä upea drag- ja kuvataiteilija Essi Laakkonen (Lula Shakespeare) sekä runoilija Susi Nousiainen, jonka jälkeen lavalle nousee itse päätähdet; yleisönjäsenet. Tähän open mic -osioon voi ilmoittautua joko etukäteen (-> aino.huusko@gmail.com) tai paikan päällä. Oman taustamusan soitto esityksen aikana myös mahdollista. Illan juontaa feministisenä runoilijanakin tunnettu Nelbert Fingerd (Nelli Ruotsalainen). Vapaa pääsy!

Yhteistyössä Museum of Impossible Forms

Musem of Impossible Forms sijaitsee Kontulan ostarilla, Kontulan metroaseman vieressä, 2 krs. E-rappu. Kartta täällä: https://museumofimpossibleforms.org/gettingthere/

Estettömyystiedot
Museum of Impossible Formsiin on esteetön pääsy hissillä. Kuitenkin tilan vessa, vaikka kynnyksetön, ei ole tarpeeksi tilava täyttääkseen esteettömyysvaatimuksia. Lähin esteetön vessa sijaitsee viereisellä Kontulan metroasemalla.

Keinulaudankuja 4 (Kontulan ostoskeskuksen 2. krs)